2024/04/17

Movie Cars: Hot Wheels Back to the Future Time Machine 2022

A Hot Wheels annyiszor megmintázta már a Vissza a Jövőbe filmek, DMC 12 alapú időgépét, hogy felsorolni is sok lenne. A DeLorean különböző állapotait is fémbe és műanyagba öntötték és igen, én is egyike vagyok azoknak a rajongóknak, akik minden alkalommal vevők rá.

Az egyik legutolsó változat 2022-ben került be a mainline-ba. Ezt láthatjátok ebben a bejegyzésben. Van egy apró, de egy rajongó számára nyilvánvaló hibája – de ezt majd inkább a képeknél mutatom meg.

Ez ugyanaz az öntvény, amit 2011-ben, meg máskor is használt a Hot Wheels. Egyáltalán nem baj, játékautónak tökéletesen jó ez!

Az "ecsetet" eléggé ötletszerűen használták, de legalább vannak festékkel kiemelt részletek. A fentebb már linkelt változaton csak fekete volt, piros nem.

No, itt fedezhető fel a rendellenesség! Az tök jó, hogy narancssárgával kiemelték a hátsó lámpákat és ugyanabból a színből felkerült a vonalkódos rendszámtábla is. Csakhogy! Ide még a fehér alapon, kék betűs, "Outtatime" kaliforniai rendszámtábla illene, amit a 2011-es változat próbál mímelni. Ugyanis a vonalkódosat akkor kapja meg, amikor repképessé teszik a film idővonalához képest a jövőben, 2015-ben. Ugyanakkor kapja meg a szerkezet "Mr. Fusion-t", ami viszont egyértelműen hiányzik erről az öntvényről! A DeLorean felirat is hiányzik a lökhárítóról a 2011-eshez képest.

A festés szimmetrikus. Ezek a kerekek meg... Hááát... Ízlés kérdése, tulajdonképpen nem rossz, de köszönő viszonyban sincs a DeLorean sokküllős kerekeivel. Mondjuk szerintem kevésbé rossz, mint a fentebb linkelt változat, kevésküllős szekérkereke.

NRFB

Nincsenek megjegyzések: