2022/03/06

Matchbox CCY004 Convoy Collectibles – 1929 WL 45 TWIN HARLEY-DAVIDSON Kenworth W900 Conventional Aerodyne

Szerintem ez a post megdönti a „leghosszabb cím” kétes értékű rekordját a blogon, de mit csináljak, ezt a holmit így hívják. A szokásokhoz híven akkor tehát a kötelező körök. Kenworth W900 Conventional Aerodyne ügyekben erre tessenek kedves lenni fáradni edukálódás céljából, ultra félpót ügyekben pedig erre.

A Harley-Davidson témájú sorozat 1997-ben jelenik meg és... Hogy fogalmazzam meg szépen? Amennyire szépek a sörös, meg olajcéges témájú szerelvények, ezek annyira nem. A négyből ez a legszebb úgy, hogy szerintem az ehhez választott színek katasztrofálisak, és a témából MESSZE többet ki lehetett volna hozni. Az Adobe Photoshop 1990-ben jelenik meg és már előtte is éltek bitang jó grafikusok, akinek megtervezni ilyesmi gyerekjáték lett volna. Aki ezt elkövette nem volt egy közülük, szóval semmi mentsége az illetőnek. Tehát ez az egy van meg a sorból és nem is tervezem beszerezni a többit, mert egyáltalán nem tetszenek.

A jövő héten kárpótlásul valami sokkal szebbet mutatok, ígérem!

A színek tökéletesek... Lennének a Diszkromatopsziás Katatón Dzsentri kávézólánc új, mindenmentes kapucínerének promótálásához. De ez egy Harley-Davidson tematikájú szerelvény, az isten szerelmére! Fekete? Króm túladagolás, ilyenek?

Mondanám, hogy "Ízirájder, Öcsém!" de Csoki idejönne és kemény lenne. Az első kerék gumija fúzionált a doboz hungarocelljével - felgyűrődött a selyempapír ami pont ettől volt hivatott megvédeni. Azóta lekapirgáltam, most meg tegyünk úgy, mintha hó lenne, jó?

Annyira gyorsan tolatott, hogy visszahajoltak az antennái. Hogy azok minek kellettek ezekre, az sem tudná megmondani aki tervezte.


New kidz in da blokk.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A narancs-fekete pedig ott van csík formájában, de tényleg annak kellene dominálnia ha már HD a fő téma.
Más témával amúgy tényleg hibátlan lenne.

Sam. Joe írta...

Ugye? 8-(