2015/09/22

Matchbox MB-11 Ford Transit

Akárhogy is nézem, több mint egy éve annak, hogy utoljára vigyori Ford Transit szerepelt e lapokon, ami joggal válthatta ki az elvonási tüneteket a névtelen vanitiszesek néma tömegeinél. A várakozásnak vége!

Az előző linkről elindulva, fellelhető a vigyori Transit meghatározás miben léte és a Ford Transit törzsfejlődés is, úgyhogy a kérdéssel ezúttal sem foglalkoznék mélyrehatóbban.

A mai csoportfoglalkozásunkon így elég kitérnem arra, hogy ez a sárga kivitel, 2005-ben regnált mint MB-11 az Egyesült Államokban és a „világ többi része” régiókban – tehát az Egyesült Királyságban, meg Németországban nem. Balkormányos kivitel pont mint ez és pont annyira nincs Transit felirat a hátulján, szemben ezzel aminek meg nagyon is van. (Van, ééééérted?!) Érdekesség még, hogy a vigyori Transitnak ez az utolsó éve az 1-75/1-100 – aki Matchboxszal kapcsolatban képes mainline-t emlegetni, az büntetésként tekintse és hallgassa meg ezt a remekművet! – szériában.

 Jó, hát le van pattanva itt-ott, de turkálóból van és hát egy igásló még hiteles is így. Balkormányos és szó sincs politikáról!
"Transit - A legjobb az önkiszolgálásban" Na, ehhez a felirathoz a hűtőszekrénnyel / páncélszekrénnyel a molnárkocsin egyedül küzdő figura ábrája kimeríti a tízpontos trollkodást! Zseniális! Naná, hogy imádom!
Ezen a verzión pont nincs Transit felirat hátul.

Nincsenek megjegyzések: