2015/09/15

Átalakítás - Hot Wheels: '48 Tucker Torpedo

Jelen szeánszunk tárgya nem az én művem. Egy nálam több érzékkel rendelkező gyűjtő kollégát kértem meg, hogy készítse el az ötleteim alapján az átalakítást.

Kérem kattintani!
Az autótörténelmi részt bátran ellazsálhatom, mert szerzőtársam itt szállítja az eredeti Tucker katalógust és kitér arra, hogy a Torpedo név helyes-e vagy sem. Mi több, egy remek, részletes Tucker történetet is prezentál egy másik blogról.

A hiányzó láncszem
A képeken szereplő autó egy 2011-es Treasure Hunt volt, mielőtt LlamaDalai kezelésbe vette. Ha megnézitek a linket, láthatjátok, mi indított arra, hogy megkérjem a fent említett átalakító-mestert, hogy dolgozza meg az enyémet is: A Hot Wheels mainline kínálatból fájóan hiányzik korhű, a valódit követő megjelenésű Tucker. A nálunk a hivatalos Mattel csatornákon keresztül nem forgalmazott, Bulevard szériában, 2012-ben volt, tisztességes kinézetű Tucker, de ez sem árban, sem hozzáférhetőségben nem a mainline színvonala.

 Visszafogott barnásbordó szín, kifestett részletek,...
...teli króm dísztárcsák.

6 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Na igen! Amikor kijöttek azok az átkozott, bling-bling, csilli-villi Tuckernek látszó vackok, pont valami ilyesmit szerettem volna birtokolni. A kerekek külön kitűnőt érdemelnek! KÉREK ÉN IS!!!

Játékdoki írta...

LlamaDalai kiváló érzékkel nyúlt ehhez az autóhoz. Nem tudom, a Mattel miért büntette a világot azokkal a valószínűtlen festésű autókkal, de ezt a szépséget nekik is látniuk kellene...

somytomy írta...

Hűűű...
Szabad kérdezni miből van a dísztárcsa, vagy üzleti titok?

Tommi írta...

Llama meg Leslie tudná megmondani. Nem esküdnék meg rá, de valami vasalható ruhaflitter talán. :-D

LlamaDalai írta...

Sziasztok,

Először is köszönöm a posztot és az elismerő szavakat! :) A design Tommi ötlete volt, én csak megvalósítottam :).

@somytomy A dísztárcsa valóban ilyen felvasalható ruhastrassz, lehetett kapni fényes verzióban hobbyboltban, illetve két méretben mattot varrógép/varrókelék üzletben westendben.

@Sam. Joe Ha gondolod neked is csinálok egyet ha van alanyod hozzá, és türelemmel tudsz lenni, mert a jelenlegi kecóban nem nagyon tudok kisautózni :D. Költözés már tervbe van véve :).

Sam. Joe írta...

@LlamaDalai:
Vigyázz, mert szavadon foglak! 8-)