2011/03/26

Matchbox Convoy furcsaság

Egy virtuális pajzson körbehordozásért: Mi a furcsaság a képen?

8 megjegyzés:

porsche írta...

Az űrrepülőgép, mint rakomány?
Skybuster szériába való?

somytomy írta...

Highway express felirat?

Sam. Joe írta...

Porsche: Bingo! Ilyen "normál" Convoy, szólóban nincs. Ahogy mondod, rápakoltak egy Skybusters Space Shuttle-t. Szóval ott a pajzs!

porsche írta...

Ezek szerint jó volt a mesterem ;-)

Névtelen írta...

Érdekes, mindenesetre a kamcsi ugyanolyan még festésre is mint a másik, a hagyományos rakétával. Ilyen rakétás volt nekem is, és én kíváncsiságból le is szedtem a tartókeretéről, meg a tetejét is, és ekkor jött a meglepetés: a "kupak" nem ment rá a rakétatestre! Nem sok híja volt, de mégsem bírt rámenni!
És utána már szállítmányként sem funkcionált, de nem bántam, mert speciel ez annyira nem tetszett, viszont újabb tanulsága volt annak, mennyire szeretik kispórolni "gonosz módon" a funkciókat a játékokból!

Ikarus 256 írta...

Hát ilyen szettet sem láttam még, de jól mutat.

Sam. Joe írta...

Nagyon meglep, amit mondasz, mert a CY-2-n a rakéta összeszerelhető és az összeszerelés után is vissza lehet tenni az állványára. Zseniálisan van kimódolva az a műanyag alkatrész! Nézd csak:

http://matchboxmemories.blogspot.com/2008/04/convoy-premiersorozat-cy-2-rocket.html

Névtelen írta...

Akkor lehet, hogy én nem voltam annyira körültekintő, de a vége, legalábbis az én darabomon akkor sem igazán ment rá. A rögzítés módja pedig akkori gyerekfejjel nem tűnt fel, persze azért egy kis használati utasítást ildomos ilyenkor mellékelni legalább a dobozon és akkor is jól jött volna, hogy biztosan tudni lehessen hogyan funkcionál valami! Az összerakhatóságot is magam következtettem ki!
(Amúgy felnőtt fejjel sem szívesen találgatok ilyesmit, kizárandó az esetleges gyári hibát: ha valamiről elmondják feketén-fehéren, amit kell tiszta a sor, és ha valami így sem OK, akkor világos, hogy az nem az én "kontárságom"!)
Viszont emiatt lehet, hogy alkalmasint beszerzek egy másikat, ha lehetőségem lesz rá! A T2000-t is jó volna, bár azt nem lenne szívem szétszedni!:)