2010/08/09

Matchbox MB-05 Porsche Boxster

Gondoltunk egyet és a hetet a Porsche Boxster modelljének szenteljük. Számos gyártótól, többféle méretarányban, mutatjuk be ezt a modellt. Az alapot természetesen porsche gyűjteménye szolgáltatja és az elsőség a Matchboxé.

Az 1999-es premier verziónál a típusismertetőt már letudtam, így csak a további verziók bemutatása maradt hátra. Az akkori posthoz hasonlóan, a 2000-es MB-05 Porsche Boxstert is egy nagyobb Maisto modell társaságában tárom elétek. A mostani statiszta már a végleges modellt mintázza, valamint kisebb is a másiknál, ugyanis ez 1/24 léptékű modell. A Matchbox ezen kiadása csak a belső tér színében tér el az előző évi példánytól, ami a bordó helyett ezúttal fekete. Eme változtatásnak köszönhetően remekül passzol a nagyobb modellhez, bár az ezüst árnyalatban azért van némi eltérés.

Jól mutatnak együtt
Csak a tükrök hiánya miatt szégyenkezhet a Matchbox Boxster modellje
A műszerfal kisebben is meglepően részletgazdag
Matchbox MB-05 Porsche Boxster

2 megjegyzés:

RÁJEN írta...

Lesz Tomica is? ;) Nekem egy kis Boxsterem sincs, de pont a napokban lesz egy posztom (már kész van, csak még nem került ki), amiben lesz egy Cayman...

porsche írta...

Lesz. Cayman-t én is terveztem ezek után, két gyártótól is. Azt a verziót még nem sikerült beszereznem, ami neked van, csak két korábbi sima verzióját.