2010/08/13

Matchboxon kívüliek: Welly Porsche Boxster

A Matchbox méretű produktumokat magából öntő márkák közül a Welly nem tartozik nálunk a gyakoriak közé, boltban még nem futottam össze eggyel sem. Mostani páciensemet is az egyik kolléganőmtől kaptam, ebben a picit viseltes állapotban. Ez az oka annak, hogy a jobb oldaláról nem készült kép, ugyanis hiányzik arról az oldalról a tükre. Meglepett a részletes, minőségi kidolgozása, a Matchbox és a Norev közé sorolnám be, az utóbbihoz közelebb. Az arányai azonban valahogy nem stimmelnek, kicsit keskenyebb és hosszabb, mint kellene. Erre még az is rátesz, hogy a sminktükrös napellenzőkkel ellátott, festett keretű szélvédő elég lapos szöget zár be. Futóműve rugózik, a felniken külön anyagú - majdnem gumi -, mintázott futófelülettel ellátott abroncsok vannak. Összességében nagyon tetszik, csonkasága ennek tekintetében külön fájdalom, de nem annyira, mint az a tény, hogy nem lehet nálunk ilyeneket kapni.

Szerintem keskenyebbre sikeredett, mint kellene
A hátsó futómű nyomtávja is lehetne szélesebb
Kár, hogy túl van döntve a szélvédő
Különösen szép a beltér, nem is beszélve a szélvédőről

4 megjegyzés:

saruman írta...

cool!

RÁJEN írta...

De bizony, hogy vannak itthon Welly-k, ráadásul igen sok fajta, nekem van egy Mitsu Evóm, egy Nissan 350Z-m, Skoda Ocataviám tőlük, meg még ez-az. Tescókban előfordul, de az eleddig legjobb fellelőhelye az Asia Centeres játékbolt.

Andrew0807 írta...

Sopronban van egy kis bolt ahol lehet kapni pár darabot...

porsche írta...

Kösz fiúk, ezen infók miatt már megérte megírni. Bevallom, én még sehol nem találkoztam velük, de ezek szerint nem reménytelen találni belőlük.