2010/08/15

Matchboxon kívüliek: Realtoy Porsche Boxster

Elérkeztünk a - talán kicsit hosszú - Boxster hét végére, már csak a Matchbox utáni - egy hajszállal a Tomica előtti - személyes kedvencem maradt hátra. A Realtoy Porsche Boxster modellje már szerepelt nálunk, igaz, csak egy fénykép erejéig. A legutóbb itt bemutatott Realtoy termékek kapcsán írt dolgok itt is igazak, bár azok már bővebben tamponozottak, jelen esetben még az emblémák és a rendszám kimaradtak. A látványosabb részletek azonban festettek, jól kiemelik az autó formáját. A Norev-hez hasonlóan ez is a kemény tetővel került megformálásra, ő is rejtegeti a szépen kidolgozott belterét. A felni sajnos nem a szebbik Realtoy kerekek közül való, de még mindig jobb, mint a most kapható diszkófelnis kivitel - eddig az tartott vissza annak beszerzésétől. Nem a legjobb minőségű, talán nem is a legszebb, az összhatás azonban nagyon rendben van, nekem nagyon tetszik, főleg a metálszürke színben.

Ennyi volt a Boxster hét, elfogytak, sajnos Sikuból még nem sikerült prezentálnom magamnak egyet sem, majd ha lesz azt is bemutatom. Most azonban eme hosszú vágta után kaptok legalább egy hét regenerálódási időt, remélem nem feküdte meg nagyon senkinek sem a gyomrát.

A Realtoy modellje áll legközelebb a Matchbox-hoz
A Norev-hez hasonlóan ez is keménytetőt kapott
A lökhárító szebb, mint a konkurensé
A hátsó lámpán csak a tolatólámpát emelték ki, az indexet nem
A légbeömlők és az ablakkeret mellett sajnos a kilincsek is kaptak a fekete festékből
Szerintem nagyon eltalálták ezt a színt
Polistil fantázianév alatt

2 megjegyzés:

RÁJEN írta...

Rájöttem, mi volt a cálja a Porschénak a Boxsterrel:
1) Panamera apának
2) Cayenne anyának
3) 911 a nagyfiúnak
4) Boxster/Cayman a nagylánynak
Hm?
(Nem rossz ez a Realtoy sem, nem is tudtam, h létezik.)

porsche írta...

És amíg az első kettő nem volt, milyen felállást mondtál volna?
Viszont annyiban mondasz valamit, hogy a Boxstert a kabriósága könnyen eladja magát olyan körökben is, aki abszolút nem vágyik az általa nyújtott vezetési élményre, csak a tetőnélküliségre.