2012/11/22

Házunk tája: Andrew0807 munkái a TotalCar-os srácoknál

Szokták volt mondani, hogy „öndícséret büdös”, amivel meszemenőkig egyet is értek. Viszont most valami olyasmi történt, amit szeretnék megosztani veletek, olvasókkal, hogy lássátok, hogy mi történik a mi házunk táján és ezért szokásainktól eltérően, kicsit magunkat is meg (kell) mutassuk.

Arra bizonyára emlékeztek, hogy Andrew0807 kolléga már korábban bemutatta e lapokon a TotalCar újságíróinak játszóautói nyomán készült átalakításait. Nevesítve ezek Winkler Robi, Mercury Cougarja, és Nínó Karotta, Datsun 240Z-je.

A közelmúltban történt, hogy a TCTV felvételének helyszínén, természetesen előzetes egyeztetések után, az alkotó átadta műveit, a megformázott, eredeti járművek tulajdonosainak! (A harmadik évfolyam, ötödik adásában láthatjátok is őt a közönség soraiban ülni, rögvest a dúskeblű keretleányok megett.) Karotta esetében ez csak jelképes átadást jelentett, mert a még bőven készülő Hangyásznak majd a végleges formáját fogja majd követni a Kicsi Hangyász és csak ekkor kerül majd tulajdonosához.

Balról-jobbra: Winkler Robi és a Kicsi Cougar, Andrew0807, Nínó Karotta és a Kicsi Hangyász.

4 megjegyzés:

wmormo írta...

Elismerésem, mind az autókhoz, mind a társaságodhoz.
Totalacar.hu-n volt már róla szó? Pedig kéne! Fotókkal.

Bacsi írta...

mindkettő nagyon szép munka! :) grat! várom az adást!

Sam. Joe írta...

wmormo: Nem, nem volt róla szó. Nem is tudunk róla, hogy ez tervben lenne. Talán Karotta fog majd írni a blogján, ha kész a Hangyász.

Bacsi: Nem szerepelt az adásban, csak mint hallgatóság. És ahogy elnéztem a legfrissebbet, abban is.

porsche írta...

Karotta blogján volt már egy kép a kicsi hangyászról.