2009/01/03

Matchbox DAF XF95 Space Cab spotting

Az amerikai eBay-en már megjelentek az idei MB-54 különböző változatai. Látott már valaki itthon üzletben ilyet?

Egy ezüst színű változat. Hasonló van az idei katalógusban is. Tetszenek ezek a kerek!
Erre a színre mondja MC cimborám, hogy "pörköltmetálzaft színű".
Ez a lila, azon túl, hogy kimondottan ocsmány, legalább eltűnteti a feliratokat. Gyanúsak ezek nekem, hogy utólag lettek átfestve.

8 megjegyzés:

AndrewBoy írta...

Ezek nagyon jók itthon még nem láttam és a lila kivételesen nekem se üt de ha a szürke (ami valóban kókánynak hat) nem eredeti akkor faja

Névtelen írta...

Az a lila olyan, mintha alkoholos filccel lenne lefestve...

Egyébként meg nem tudom, észrevetted-e, hogy eláll mindháromnak az alváza...

Névtelen írta...

Ez csinálmány tuti...
Én rendőrautókat láttam így "átfestve"....

Ikarus 256 írta...

Nekem az első tetszik a legjobban. Tényleg jók a kerekei, és ami a legfontosabb számomra, hogy lefestették a tankokat takaró lemezeket. A másodikat és a harmadikat én is inkább átfestettnek gondolom, mint eredeti színvariációnak. A harmadik úgy csúnya, ahogy van. Azért a Matchbox nem fest ennyire pontatlanul. A minták néha elcsúsznak, de nem foltokat fest.

Névtelen írta...

Nekem az első 2 tetszik, a lila meg tuti, hogy át van festve, mert az ablakon is van 1 kis lila, és az ezüst kilincs, hűtőrács... is eléggé érdekesen sikerült.

Sam. Joe írta...

Igazatok van, mind kókánynak tűnik. A kerekeknek drukkolok, hogy legyen ilyen hivatalos verzió, mert ez a részlet sokkal jobban tetszik, mint a katalógusban lévő képen látható kerekek. Jól összefoglaltátok, ahol átfestette az oldallemezeket ott csúnyán elállnak. A lilán nem ott egyenes is.

Névtelen írta...

Nem tudom, hogy észre vettétek-e, de a lilán az oldallemezre is került lila.

Ikarus 256 írta...

Na akkor lelövöm a poént. Találtam egy képet, amin még bliszterben van a DAF. Magatok is láthatjátok rajta, hogy az első verzió van a képen, de azzal a fekete alvázzal és oldalspoilerekkel, amik pont tetszettek, hogy ezen le van festve. Joe, a kerekek azok rajta, mint a "másik három" modellen.
Egyik szemem sír a másik nevet...
http://i11.ebayimg.com/03/i/001/25/2e/f360_1.JPG