2008/12/20

Év végi Convoy spotting!

Ikarus 256 kolléga szúrta ki az mbxforum.com-on a hírek közt, hogy a nagy pocsolyán túl felbukkant három új Convoy verzió. Igazándiból csak új festésről és vontatmány párosításról van szó, hiszen a Mercedes-Benz Actros 1857 vontatót, a Generic Tractor Cab-et, meg a DAF XF95-öt már jól ismerjük, a mögéjük aggatott félpótokat szintúgy. Kíváncsi leszek, hogy feltűnik-e valakinek El Sequndo-ban, hogy sikerült a DAF blisterének feliratát elszúrni és XF95 helyett FX-et írni, javítják-e mire ideér. Nagyon ráférne már a sorozatra pár új vontató és félpót is, mert ezek az amerikai stílusú vontatmányok elég bénán festenek az európai traktorok mögé fogva.

Ugyanitt pár új two pack is megtekinthető. Az első a „Vacation Pack” fedőnevű szerintem egész pofás, kár hogy pont Pókembert és Pókembernét sikerült mellé csomagolni. A szarvas az oké.

Új festés, közepesen régi vontató, amerikai jellegű félpót, de kétség kívül pofás.
A Generic Tractor Cab és Fishbelly félpót sem éppen az újdonság csúcsa, de a fehér jól áll neki, meg kell hagyni. Csak ezt a szürkét cserélnék már le egyszer krómra!
A DAF XF95-öt mindig is pofásnak tartottam, nincs is túl régen a sorozatban, ez a sárga-fekete meg kifejezetten jó színösszeállítás. Angliában és az USÁ-ban már van 1-75-ben is DAF XF95, szóval lassan érdemes lesz figyelni nálunk is, hátha felbukkan. Mostanában a Mattelnek gyanúsan sokszor sikerül elszúrni a blistereken valamit.

Nincsenek megjegyzések: