2008/08/03

Matchbox CY-115 Ford Aeromax - UPDATE

Nem foglak sok okossággal bombázni titeket, hiszen a CY-115-ről már mindent megírtam, amit érdemes. Egyszerűen csak tudósítok a frissen beszerzett új verziókról. Mindkét verzió elvben a 2007-es modellévből származik, de a fehér, Firestone feliratú gyakorlatban az idén jelent meg a boltokban. (A részleteket Matchbox nicknevű látogatóm itt magyarázza el.) A Honey Nut Cheerios már hónapok óta várja, hogy lefotózzam, míg a Firestone-t pedig a legutolsó nagybevásárlásnál sikerült megvásárolni végre-valahára.

Matchbox CY-115 Ford Aeromax Fishbelly trailer, Honey Nut Cheerios NRFB.
Az élénk színű festés kicsit feldobja a vontató gyászos, szürke alvázát.
Azért a vontató és a vontatmány - fém és műanyag - színét nem sikerült ugyanolyanra elékszíteni.
CY-115 Ford Aeromax Fishbelly trailer, Firestone Racing NRFB.
Tulajdonképpen nem csúnya...
... de a szürke alváz helyett ...
... egy "krómozott" nagyon feldobná.

5 megjegyzés:

Ikarus 256 írta...

A Cheerios-os Ford-om óta nem merek már Aeromax-ot venni, de az új nagyon csábít. Gondoltam arra, hogy kettőt kellene venni belőle és egy kopott, de nem hiányos, régi, krómozott hűtőrácsos vontatót elékötni. Persze szépen lefestve. Szerintem nem lenne igazán értéke, de legalább jobban nézne ki.

Névtelen írta...

Szépek! A Firestone-ost el is fogadnám...

Ikarus: Kb olyan lenne, mint a én McDonald's szerelvényem a Kenworth T2000-rel és az Asada's Rig (Fishbelly Trailer)-el.. :)

Ikarus 256 írta...

Igaz. Akkor meg kellen mégis csinálni, mert az szép volt. :-)

Névtelen írta...

Na, akkor Joe! Ha van fehér Ford Aeromax-od, tedd elé a Fishbelly Trailer-nek, hátha jobban néz ki vele és tegyél fel egy fotót róla.

Ha megoldható. Hm?

Sam. Joe írta...

Annyira nincs időm semmire, hogy sírni tudnék! Tegnap elfelejtettem hazavinni a képeket, amiket fotóztam itt a fotóháttér előtt... Mit szóltók pótléknak ehhez a posthoz?
http://matchboxmemories.blogspot.com/2006/10/convoy-collectibles-dos-equis-ford.html

Már majdnem...