2008/08/26

Linkeskedés - Part III. - UPDATE

Jelentem nem tűntem el, csak a szokottnál is jobban megviselt az utazás. Ma sikerült teljesen másnapos tüneteket produkálnom reggel, ami duplán rossz, tekintve, hogy nem előzte meg átmulatott éjszaka, csak egy hosszú és hervasztó repülőút.

Mint azt tudjátok, óriási bőrönddel indultam ki az Egyesült Államokba, hogy majd jól televásárolom Matchbox-okkal, de szinte kizárólag csak Hot Wheels-t láttam hypermarketben, vegyesboltban és játékboltban. Le is akartam őket fotózni, hogy lássátok az arányt, de a mindent látó kamerák miatt nem mertem, nem szeretik kint az ilyesmit. (Ezt konkrétan onnan tudom, hogy amikor az egyik vegyesboltban amikor elkaptak egy tolvajt és pofozkodásba fulladt a dolog, akkor az egyik vevő előhúzott egy fényképezőgépet és azonnal rászóltak, hogy ezt gyorsan felejtse el.) Elkalandoztam! Szóval végül amit meg hoztam az egy kisebb kupac 3-as csomag, amik szerintem szörnyűek és csak azért vettem meg őket, mert nem távozhattam totális kudarcélménnyel. Igyekszem a héten lefotózni őket és elétek tárni, röhögjetek / sírjatok ti is!

Ami sokkal fontosabb, hogy két új link került fel a hazai oldalak gyűjteményébe. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a nagy ötletek párhuzamosan születnek meg több ember fejében, minthogy gyakorlatilag egyszerre jelentkezett be Lesney Nielsen kolléga - a zseniális nicken konkrétan szétröhögtem magam, anno valami baráti köri ökörködésnél mi csak a Leszbi Nielsenig jutottunk el - a Matchboxfanatik oldal tulajdonosa és Bog Zoo aki a Matchbox és Más lapot viszi. Örömömre szolgál, hogy bővülünk és sokasodunk, ugyanakkkor fel kell kötnöm a pelust, hogy tartsam veletek a lépést!

Apropó, tartani a lépést! Átgondoltam a "Médiatámogató" rovatot, megpróbálom automatizálni a dolgot, merthogy ti kedves Matchboxszexuális kollégák annyi érdekes tartalmat gyártotok, hogy nem szeretném, hogyha lecsúsznának róluk a Matchbox Memories látogatók csak azért, mert én éppen el vagyok havazva valami melóval. Időközben ez meg is történt, a Blogger erre is szolgált instant megoldással. Így azon kedves szaktársaknak, akinek az oldalán van RSS feed, immár automatikusan megjelennek a Matchbox Memories-en automatikusan. Sajnos Gábor oldala és új, saját gyűjteményéről szóló oldala sem - ezt most elhelyeztem a linkek közt -, valamint Robi Superfast oldala sem.

Szóval tartsatok még ki egy picit, próbálom összeszedni magam és visszaállítani a rendes ügymenetet mielőbb. (Az "autósmozi" kép csak azért került fel, hogy ne csak egy betűtenger álljon itt. A neten találtam, szerintem zseniális az ötlet.)

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

tudom, hogy utaztál, meg minden, de ha már úgyis itthon vagy, dönthetnél róla: http://tommi.blog.hu/2008/08/18/majorette_fiat_tipo
hogy kikerül-e a médiatámogatóba... Sajnos pont akkor írtam, amikor távol voltál...

Névtelen írta...

Szia, köszi hogy kiraktál a linkek közé !! :D

Én mindig is nézegetni fogom ezt az oldalt, mert nekem ez a kedvencem!!

Sok sikert az oldaladhoz és a túrákhoz!!

Ikarus 256 írta...

:-(... már azt hittem, hogy te csináltad az autósmozis képet. Csak azért lettem szomorú, hogy nem a tiéd, mert a baloldali traktor érdekelt volna.
Remélem sokáig fent tudok maradni este, mert kreatívkodtam egy kicsit, és fel szeretnék tenni róla egy kis útmutatót az esetleges érdeklődőknek.;-)

Sam. Joe írta...

Tommi: Mint látod a probléma megoldva! 8-)

Bog Zoo: Igazán nincs mit! Természetesen a Médiatámogatóban is ott vagy.

Ikarus 256: Nekem nagyon gyanús, hogy SIKU az illető haszonjármű.

Ikarus 256 írta...

Ki kell, hogy javítsalak, mert ez egy ERTL gyártmány. Ahogy nézem van ablaka, de nem lehet átlátni rajta. Ez azt jelenti, hogy lendkerekes változat. :-)
Na, jó...voltam még korábban a Mannheim-i John Deere gyárban, és hoztam egy rakat prospektust, ami között volt játékkatalógus is, abban láttam ilyent. Meg van két ERTL John Deere-om. :-D

Névtelen írta...

az a gáz az RSS feed-del, hogy minden posztomat ki fog tenni a "Médiatámogató" rovatba, de azt hiszem csak címkére is lehet feed-elni, és mivel minden kisautómhoz odateszem a "matchbox" címkét, próbáld meg kérlek, Joe, hogy az is megoldható-e. Ha jól tudom, igen...

Sam. Joe írta...

Sajnos az a widget ami ezt csinálja nem tud ilyen jellegű szűrést, de nem baj, belefér!

Névtelen írta...

De miért? hogy működik a program?

mert ha webcímet kell beírni, akkor írd be ezt:
http://tommi.blog.hu/tags/matchbox

ha nem így működik, akkor elnézésedet kérem, hogy ezzel zargatlak...

Sam. Joe írta...

Javítottam úgy ahogy javasoltad, az eredményt látod: nem hatotta meg. 8-( Azért köszi.

Névtelen írta...

Akkor nem tudom, mi lehet vele...

De gondoltam, próba-szerencse...