2008/08/28

Matchbox MB-43 Pony Trailer - UPDATE

Beszereztem egy Superfast kerekű Pony Trailert. Eredetileg egy 1980-as TP-003-as Twin Pack része volt, de sajnos a pacik már rég szétszaladtak és kék MB-9 AMC Javelin AMX sincs meg hozzá.

Superfast kerekű MB-43.
A matrica az oldalán biztos jele annak, hogy valaha egy Twin Pack-hez tartozott.
A pacik már régen meglógtak...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sajnos az én flareside pickupom nincs ilyen jó állapotban, látnotok kéne az egyik kopáson elkezdődött valami só kirakódás (nem vicc:) még nem láttam ilyet. Viszont megnéztem és a trailerben lakik egy nagyobb fajta ló, fejét lefelé biggyeszti, és nagyjából másfélszer akkora mint ami az MB40 Horse-Box -ban lakik. A trailer kereke számomra teljesen új, dehát ezért jarok ide, hogy új dolgokat lássak.

Ikarus 256 írta...

Örülnék neki, ha hasonlóan kreatív emberek dolgoznának a Matchbox-nál, mint te. Legalább lenne újra normális TP. :-D Ez a szerelvény nagyon bejön!

Nekem megvan hozzá a kék AMC/AMX, csak a vonóhorog "pöcke" hiányzik. Na, és persze a lovak ebből is elszaladtak.

Sam. Joe írta...

Lesney Nielsen: Szerintem az valami típusidegen ló lehet. Amennyire én tudom, meg amennyire Areh fotóján látszik, ugyanannak a két lónak kéne benne lennie mint az RW kerekűben. Mindenesetre fotót kér a nép! Az a sós izé az ismerős. Nekem az RW Unimogom rohad úgy. Merthogy szerintem valamiféle rozsda.

Ikarus 256: Várj, akkor most neked a teljes TP-009 megvan? Kék AMX+Pony Trailer? Vagy csak az AMX? Mert ha az utóbbi, akkor postafordultával küldöm a Pony Trailert!

Ikarus 256 írta...

Csak a lovak hiányoznak a szettből, megvan a Pony Trailer is.
A lovak meg szerepeltek még minimum, egy helyen, ugyanis ilyen pacik vannak a Kenworth Horse Box-hoz is. (Nem néztem utána,de talán CY-6)

Sam. Joe írta...

Jaja, pontosan! Meg a Bedford lószállítóban is - asszem.
Off: A notebookos leveledre megkaptad a válaszom? Kicsit köhögött a net a cégnél.