2012/05/02

Matchbox GMC Wrecker - UPDATE

Kisautós gyűjtésem egyik mellékága a Matchbox GMC Wrecker különféle verzióinak összeszedése. Ebből a típusból nemrég sikerült szert tennem egy újabb variánsra, ezt tárom most elétek. 1993-ban került le a futószalagról egyenesen egy öt autónak helyt adó csomagolásba. Konkrétan az Emergency névre keresztelt pakkban landolt, ahol is a rendőrség autómentőjeként teljesít szolgálatot. Színösszeállítása a "nem lehet elrontani a végeredményt" elemeiből áll, vagyis fehér alapszín, narancs szélvédő, króm alváz, a kerekek tekintetében pedig a jól bevált Convoy szett van alatta. A dekoráció is elég jó lett szerintem, jutott a motorháztetőre is, ám az első sárvédőn egy csúnya elírás található, ami talán első pillantásra fel sem tűnik az embernek.

 POLICE helyett POLIOE felirat. A címerben sikerült rendesen leírni
Rendőrségi, vészhelyzeti autópálya mentészet! Tetszik érteni?

3 megjegyzés:

Viktor írta...

Nem is rossz Én is szeretem a GMC-ket csak iszonyú kevés típusukat mintázták meg mind a HW mind pedig az MB esetében. Viszont lenne egy kérésem vagy kérdésem. Tudom hogy nem pont itt kellene ezt feltennem de nem tudok jobb fórumot erre. Szóval eladó Mb M9-es major pack-ot keresek, de nem találok sehol és az érdekelne hogy nem tudtok e esetleg? Nem kell hogy jó állapotú legyen csak mind a 4 része meglegyen. Segítségeteket pedig előre is köszönöm.

Mrk írta...

Hello! Láthatnék egy képet, amin mind rajt van? Nekem is volt ilyenem gyerekkoromban és az volt a kedvencem. Sajnos egy idő után letört az első lökhárító egyik széle. Imádtam a rugózó darut, meg valami szerszám (olajzó) volt a platóra "dombornyomva" ha jól emlékszem, bár lehet, hogy az egy másik kisautóról rémlik. (egyébként narancssárga csíkos volt ,Frank's felirattal)

Sam. Joe írta...

Mrk: Jól értelek, a GMC Wrecker változatokat szeretnéd együtt látni?

Ha igen, akkor ide látogass el:
http://www.bamca.org/cgi-bin/vars.cgi?mod=MB188