2012/04/29

Matchbox MB-65 DAF 3300 Space Cab

A Convoy széria fénykorában rendszeres volt a Matchboxnál, hogy egy-egy nyergesvontató bekerül az 1-75-ös kínálatba is, természetesen vontatmány nélkül. Nem volt ez másképp a DAF 3300 Space Cab-el, igaz ez az eset csak egyszer fordult elő, 1999-ben. Annak ellenére, hogy én nem vagyok ráállva a Matchbox kamionjaira, ennek a kivitelnek azonban egyszerűen nem tudtam ellenállni. Azonnal megfogott a narancs-fekete szín kombináció, amit ráadásul bőséges grafikával igyekeztek még vonzóbbá tenni.

 Színével könnyen kitűnik a tömegből
 Tetszenek a kis piktogrammok
A nyereg kicsit elnyújtottra sikeredett

4 megjegyzés:

Viktor írta...

Sziasztok!

Nem csúnya darab. Szép egyedi festéssel. Azonban lenne nekem egy nem egészen ide vágó kérdésem mindenkihez aki olvassa ezt és sok más post-ot is. Kérdés elnézve a HW kínálatát évről évre kihoznak egy - egy mozis kocsit amik egészen jól sikerülnek. A kérdés: Szerintetek vajon mikor kerül sorra Eleanor is? Illetve szerintetek jó lenne e ha azt is megcsinálnák?

Micuir írta...

De mi az az Eleanor?

porsche írta...

Micuir: Eleanor a Gone in 60 seconds című film remakjének a fő - négykerekű - sztárja, írd csak be gugliba a nevet, dobja is a találatokat. Szerintem mindkét film kötelező.

Viktor: Hogy lesz-e az nem tudom, de az alapokat már megcsinálták hozzá:
http://images.wikia.com/hotwheels/images/c/ce/Both_67_Shelby_GT500_w_Titles.jpg

Viktor írta...

porsche: Szerbusz!

Igen azt tudom hogy az alapok megvannak és általában egy - egy gt 500-ast ki is hoznak évente azt hiszem csak más más festéssel. Vagyis ott a szemük előtt a típus, szóval talán nem kell sokat várni rá. Az alapból, nekem 2 is van egy Brit verseny-zöld aranycsíkkal meg egy kék fehér csíkkal. Azok jók lettek de azt hiszem abban megegyezhettük hogy hiába gt 500 és hiába tényleg nagyon el lettek találva akkor se Eleanor. :)Köszi a választ! Remélem megcsinálják.