2011/12/04

Matchbox MB-73 GMC Wrecker

Az egyik kedvenc modellem a Matchbox kínálatából a GMC Wrecker, ami meglett kora ellenére idén is helyet kapott a kínálatban, igaz, csak a százas sorba fért bele. Szerencsére ez nem volt akadálya, hogy hozzá jussak egy példányhoz közülük, hála matchbox mester közreműködésének. Talán mondhatjuk, hogy kicsit elcsépelt már ez a kisautó, hiszen számos verziója létezik, ám mindig sikerült a Mattelnek egy kis újdonságot vinnie bele. Első körben a narancs színű szélvédőt említeném, ami igazából nem is újdonság, mint sem visszatérés a gyökerekhez, hisz régen ez volt a megszokott színe. A villogóknak szerintem ez áll a legjobban, ráadásul a narancs színt tovább vitték a gémre és a dekorációra is, sőt, még az eddig keveset foglalkoztatott kerékvariánsra is jutott. Ritkán tetszik a festett felni, de ez az eset most pont az, amikor bejön, amiként a sportosra vett festés is. Az ezüst fényezést egy kicsit sportosra vett dekoráció dobja fel, az ajtón egy hatalmas egyessel, ami felér akár rajtszámnak is. Persze szó sincs arról, hogy versenyautót faragtak volna a GMC-ből csupán hozzáigazították az új szolgálati helyéhez, ami ezúttal az autópályák korlátjai közé esik, ahol picit nagyobb a sebesség, mint a városokban. Egyszóval ez is nagyon tetszik, viszont az ezen is kicsit csálén álló platónak más színt is el tudok képzelni.

Most először szerelték ilyen kerékkel
A platónak szerintem a fekete jobb szín lenne
Matchbox MB-73 GMC Wrecker

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ilyenem nekem is volt gyerekkoromban, sajnos már nincs meg. Emlékszem rá, tetszett az egész formája, az ezüstszínű alja,és a rugózó daru. A mintára már nem pontosan emlékszem, fehér volt nagyrészt és volt benne narancssárga szín is az biztos. Valamint a beltérben, az ülésen volt egy olajozó easter egg
ÜDV mindenkinek . (kicseim láthatóak corgy toys címke alatt) Márk

porsche írta...

Csak nem erre gondolsz?
http://matchboxmemories.blogspot.com/2010/11/mb-88-gmc-tow-truck.html

Névtelen írta...

Láttam a képet, nem tudom ilyen volt-e az enyém. Valószínüleg igen. Az átlátszatlan üvegeket elnézve lehet, hogy az easter egg olajozó a platóra volt förccsöntve.