2009/12/09

Átalakítás: Maisto Trabant 601S

Bevallom őszintén nem esik nehezemre erről az autómról írni, nagy kedvencem a típus, úgy a makett mint a valóságos. Bár a valóságban nem megy ennyire az átépítés:)

Itt nem az állapotjavítás indokolta az átalakítást, hanem egy kis esztétika adása az amúgy szerintem elég jól kidolgozott modellnek. Egyedüli kifogásom a hátsó kerékjárati ív, ami igaziból nem ennyire kerek, ezt leszámítva szerintem jó. A kerekek itt egy Hot Wheels autóból jöttek, hátul 22 col, elöl csak 20:) Nem volt egyszerű aláfaragni, mert semmi nem passzolt, jelen esetben az alváz átalakításával, és a tengelyek megkurtításával értem el a megfelelő tengelytávot, viszont ez később a kerekek forgásának rovására ment, ez most kissé nehézkes. A belső térben a hátsó ülések helyére egy elég komoly hifi installálódott, ezzel is erősítve a "Trabantból csajozós verda" hatást. A külső dekor pedig a már jól ismert matricás megoldással került megvalósításra, rajtzászló mintás tető, meg vájpörcsík. Szerintem jól harmonizálnak az almazöld színnel. Ez az egyik kedvenc átépítésem.

Aszimetrikus rajtzászlóminta ezüst alapon
A csíkok szerintem passzolnak az autó színéhez
Ezt a fajta alumínium 601 jelet az 1964-es Trabantokra tették
4x250 watt a hátsó ülések helyén
Lehetetlen rendszámot szerezni rá:)
Jó kiállása lett
Elöl 20, hátul 22 col...

5 megjegyzés:

Zsizso írta...

Állam leesésének helyreállítása után szeretnék gratulálni!

PMGabi írta...

Már említettem korábban, de még mindig tetszik!
Szép!

snake peti írta...

köszkösz:)

Sam. Joe írta...

Kezd körvonalazódni egy ötlet a fejemben. A jövő év elején hirdetek egy átalakítási versenyt - az olvasók szavazatai alapján - az 2009-ben itt megjelent átalakításokról. De hogy én mire fogok szavazni - őszintén - fogalmam sincs még, mert nagyon jókat működtök! Óriási ötlet, ha akarom tuning-vadállatnak is tetszik, ha akarom szándékosan eltúlzott, már-már paródiának is tökéletes.

somytomy írta...

Hogy csináltad a hangszórókat?