2009/10/24

Matchbox Memories – Kisautó csere levelezőlista


Végre teljesítettem az ígéretemet, találtam egy jónak tűnő, ingyenes levelezőlista szolgáltatót és elindítottam a blog csere levelezőlistáját. A listára vonatkozó részleteket alább találjátok.

Szabályok (Vezió 1.0)

A levelezőlista a MatchboxMemories.hu kisautós blog olvasóinak és szerzőinek zárt körű levelezőlistája. Elsődleges célja, hogy elősegítse a kisautók cseréjét és eladását egy olyan közösségben, melynek tagjai megbíznak egymásban.


Témák

A levelezőlista elsődleges célja cserére, vagy akár eladásra szánt darabok meghirdetése. Megengedett az összes kisautókkal kapcsolatos téma, amiről feltételezhető, hogy az érdemes a listatagok figyelmére.


Szabályok

A listára új tagok csak úgy kerülhetnek fel, ha a tagok közül valaki az új jelentkezőt már ismeri és kvázi „felelősséget vállal” érte.


A legfontosabb szabály, hogy a listán nem bosszantjuk a többieket, nem megyünk a másik idegeire. Aki ezt az alapszabályt nem tartja be, az azonnal repül! (Szeretném hangsúlyozni, hogy ez nem demokrácia, hanem diktatúra. Sajnos azt tapasztalom, hogy a szabad, „demokratikus” fórumok előbb-utóbb teljesen tönkremennek attól, hogy beszabadul oda 1-2 netork. Szó sincs arról, hogy itt szeretném kiélni a diktatórikus hajlamaimat, egyszerű önvédelemről van szó.)


A listára csak megbízható e-mail szolgáltató postafiókjával lehet feliratkozni. Ha valakitől visszapattognak a levelek a listára, akkor a címe lekerül a listáról és azzal a címmel többé már nem kerülhet vissza.


A listára csak a cserélni való holmik listáját küldjétek el, a képeket valamilyen webes szolgáltatónál – Picasaweb, Flicker – célszerű elhelyezni és a levélben csak a rá mutató linkeket körbeküldeni.


Hogyan iratkozhatsz fel?

Ha szeretnél feliratkozni a listára, akkor ehhez a posthoz hagyj egy kommentet az e-mail címeddel és azzal a nickneveddel, amiről ismerhetünk. (Az e-mail címed nem kerül ki.)

Nincsenek megjegyzések: