2007/12/27

Médiatámogató - Corvette Grand Sport by Rauscher Customs

Bevezetőnek egy szolgálati közlemény: Nincs otthon netem úgy meg nehéz blogot frissíteni. Most úgy vagyok, mint a hülyegyerek a tévéreklámból, akit a biztonsági őrök szívatnak amikor bejár a munkahelyére este netezni. Félek csak januárra változik meg érdemben a helyzet. Éljen a zökkenőmentes ADSL-szolgáltató váltás intézménye!

Rauscher kolléga sem tétlenkedett az ünnepek előtt-alatt és nekilátott Matchboxot pimpelni! Nem lövöm le a poént, tessenek ellátogatni hozzá és elolvasni az RCustom01 hiteles történetét! Amitől tulajdonképpen a legjobban tetszik, hogy egy minden tekintetben értéktelen, kukaszökevény, homokozót megjárt darabot pimpelt át! Hmmm... Azt hiszem tudom, hogy kinek fogom felajánlani a „roncstelep” feliratú cipősdobozom tartalmát újrahasznosításra!

Rút kiskacsából ezüstnyíl - RCustom01

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

óóó... csak ltnád, mennyi átalakítanivalóm van a nyárra...

Sam. Joe írta...

Várom róluk a képeket és a leírást sok szeretettel! Tök jó lenne egy "ilyen volt, ilyen lett" képsorozat, meg a beavatkozás leírása is! Például nagyon fúrja az oldalam, hogy mit csinálsz az alváz és a karosszéria összeíllesztésének roncsolásos rögzítésével. A végén csavart hajtasz belé?

Névtelen írta...

a fém alvázúakat cinezem, műanyagossal meg még nem próbálkoztam... Azért keresek Saab-ot is, mert ugyan van egy, de az átalakításra vár, mivel gyerekkori darab, nagyon elhasznált állapotban... Az ajtajai sem voltak meg, hanem a tapolcai piacon volt egy roncsos doboz az egyik nemzetiséginél, abban találtam ajtókat, szóval nagy szerencsém volt :)
Amint készen lesznek, úgyis postolom őket a blogomon...