2024/08/21

Majorette Maersk Logistic Giftpack – Mercedes-Benz Sprinter (VS30)

A Majorette Maersk Logistic Giftpack előzményeit itt találjátok – némi érdekes céginfóval fűszerezve – de természetesensaját tag-et is kapott a címkefelhőbe. Ez a bejegyzés az utolsó a kitűnő pakkról! Vanitiszesek, szevasztok!

Az utolsó generáció
A közelmúltban foglalkoztunk a Sprinter második generációjával. Ez a mostani bejegyzés a folytatásról, a jelenleg is futó, 2019 óta létező generációjáról szól. Mivel aktuális típusról van szó, ezért ellazsálom a típusismertetőt, azért tessenek kedves lenni a Mercedes-Benz hivatalos, típusoldalára fáradni!

Hát persze, hogy ez is jó!
A Maersk pakk tartalmáról szóló korábbi postokban már mentegetődztem a pocsék képek felett, változatlanul mea-culpa, mea maxima culpa, de tudjátok hogy ezek a képek mitől ilyenek, megértést kérek.

Ami a dobozos sprintert illeti, pont erre gondoltam a fentebb már linkelt, Siku Sprinterrel kapcsolatban, hogy egy teherautó játékszer akkor lesz jó, hogyha szállítani is lehet vele, nyitható a raktere. A Majorette Sprintere megugorja ezt az akadályt is! Mi több, nagyon szép, részletes, rajta van a márkajelzés és az első lámpatestei a szélvédő anyagából kerültek kialakításra.

Azt gondolom, hogy az egész pakk, úgy ahogy van kitűnő. Egyedül a méretarányaiban röhejesen nem stimmelő repülőgépet érzem gyenge pontnak, de mindannyian tudjuk, hogy az ilyen szettekben ez miért és hogyan alakult így, afféle kompromisszum. Ugyanakkor bármilyen más gépjárművet jobban szeretnék a helyén.

Nagyon szép, részletes, a Csillag a helyén és az első fényszórók a szélvédő anyagából készültek.

A beltér is részletes.

Egy ilyen apróság akkor jó játékszer, ha lehet vele fuvarozni.

Nos, ezzel lehet! A képen nem a Kéz látható!

Mivel ez az utolsó post a pakkról, lezárásként álljon itt ismét ez a kép: NRFB.

Illetve a Majorette PR részlegének munkája is! (Fotó: Majorette.com)

Nincsenek megjegyzések: