2024/08/23

Hot Wheels '91 Mazda MX-5 Miata

A közelmúltban foglalkoztunk már az első generációs Mazda Miatával. Akkor is egy Hot Wheels értelmezés kapcsán, de ez egy teljesen másik, sokkal újabb öntvény!

Már a fentebb linkelt postban – melyben típusismertetőt is találtok – utaltam erre a verzióra, mely a fiatalon elhunyt, zseniális tervező, Ryu Asada munkája. 2019-ben debütál, 2022-ig jobbnál-jobb festésekkel szerepel a mainline-ban. 2023-ban Japanese Classics és Car Culture kiadásokba kerül be – nagyon szép mind a kettő. Idén, azaz 2024-ben tér vissza a mainline-ba. Ezt láthatjátok ebben a bejegyzésben.

Remeknek találom ezt az öntvényt is. Gondolom a bukókeret megjelenítését ami egyértelműen rontja az összhatást én szükséges rossznak gondolom. Szebb lenne nélküle, de gyanítom jó okkal került oda.

Egy ideje már kísérletezem a rövid videókkal, első sorban az ilyen, bontatlan kisautók megjelenítésének okán. Ez egy hibrid post, amiben fotókat is láthattok, de már videót is. Azt hiszem nem kell jobb példa rá, hogy mennyivel jobb egy ilyen videó, mint csak a képek!

NRFB

A bukókeret a szükséges rossz, nélküle sokkal szebb lenne az öntvény.


Pont az ilyen, vicik-vacak képek miatt...

...kezdtem bele a videózásba! A különbség magáért beszél.

Nincsenek megjegyzések: