2013/11/01

Mások gyűjteményei: Matchbox - Dream Halloween Ice Cream Truck

Van még itt valaki olyan vén, hogy emlékezzék a "Nincs karácsony Corvin nélkül" szlogenre? Ha igen, akkor az illető fogja érteni, hogy nálunk hogy van az, hogy "Nincs halloween Ati73 nélkül"! Most már hagyomány, hogy a Matchbox által készített, halloween spéci kiadások, amiket arcátlanul magas összegért mérnek azért, hogy jótékony célra fordítsák az így befolyó összeget, megjelennek nálunk, köszönhetően Ati73-nak, aki átadja nekünk, hogy lefotózódjanak és ide kerüljenek. Nos, a hagyomány töretlenül folytatódik! Mutatom az eddigieket: Austin Taxi 2007-ből, Routemaseter busz 2008-ból, Aqua King 2011-ből.

A mai napra az egyik eddig hiányzó láncszem maradt: A 2009-es Ice Cream Truck. Az 1-75 szériás inkarnációjáról már megemlékeztünk itt - a mellékelt videót csak nagy hangerőn ér lejátszani.

Nem maradt más hátra, mint a képek!
A jól bevált díszdoboz.
Az étlapon halloween elmebaj, nehezen fordítható szójátékkal fűszerezve.
Innen nézve még nem is feltűnő,...
...és még ebből a nézetből sem szembeötlő,...
...hogy köszönhetően annak, hogy az Ice Cream Cruiser teste műanyagból van, nem volt túl nehéz, áttetsző, szellemszerű látványt varázsolni neki!
Na jó, essünk túl a fordításon. "I scream" (én sikítok), ami kiejtve majdnem úgy hangzik, mint az "Ice cream" (fagylalt). Ezen kívül "Fékezek a zombiknak".
Egy közeli a jobb olvashatóságért.

1 megjegyzés:

Dancergee írta...

Nekem tetszenek ezek a spéci festésű vasak. Mondjuk azért a cirka 8000 ft-os árat(posta nélkül) sokallom értük.