2011/05/01

Matchbox Super Color Changers: CM-801 Porsche 959

A Matchbox Super Color Changers sorozatáról is volt már szó korábban, amint a Porsche 959-es modellről is. Az alábbi képek ennek a kettőnek az egyvelegét tárja elétek tárja elétek, vagyis egy színváltós Porschét. A sorozathoz mérten három színt tud kicsikarni magából, hidegen sötétbarna, szobahőmérsékleten lila, melegben pedig őőő, talán halványzöldnek mondható színben pompázik. Egy darabig jól leköti az embert amíg játszik a színekkel, én azonban a csomagoláson látható javasolt felhasználási módtól eltérő taktikát használtam erre. Egy hajszárítót, és egy kis nejlonzacskónyi fagyasztott mákot - nekinyomva jól felvette az autó formáját - használtam, persze egy gyereknek inkább egy kis meleg és egy kis jeges vizet adjunk erre a célra.

Matchbox Porsche 959, egyenesen a hűtőből
Az eleje már szobahőmérsékletű
Az eleje még szobahőmérsékletű
Egy kis hajszárítózás után
Super Color Changers: CM-801 Porsche 959, NRFB, szobahőmérsékleten

5 megjegyzés:

varadyg írta...

Nekem van egy ilyen kocsim, ami színre teljesen a felső verzió. Soha nem próbáltam jegelni meg melegíteni, lehet, hogy színváltós? Vagy van ennek sima kiadása is, ugyanebben a színben?

porsche írta...

Amíg nem lett meg a blisteres verzió, addig én sem tudtam, hogy a vitrinben pihenő hasonló színűm színváltós. Jelen esetben a bontott és a bontatlan két külön Matchbox.

Sam. Joe írta...

Rakd be egy pár percre a mélyhűtőbe és kiderül, sajna jelölve sehol nincs rajta, hogy színváltós.

Névtelen írta...

Miért tűntek el ezek a forgalomból? Lehet még ilyet kapni valahol?

Sam. Joe írta...

Kérdezd meg a Mattelt. 8-(
Hot Wheels volt ilyen még a közelmúltban is. Konkrétan ilyet csak elektronikus piactereken, vintázs áron.