2009/11/27

Matchboxon kívüliek: Husky Models No.35 Ford Camper – UPDATE

Beczl kolléga lelkén fogok száradni, megszegtem a „csak Matchboxot gyűjtök” alapszabályt, de mit volt mit tenni, a Husky Models No.35 Ford Camper remek bemutatója után egyszerűen nem bírtam otthagyni ezt a kicsit ütött-kopott példányt, amikor szembe jött velem. Nem is postoltam volna ki, ha ez nem lenne sárga, azaz más színű, mint amit ő bemutatott, illetve hát az alkoholizmusból való gyógyulás első lépcsőjének is a beismerést tartják, nem?


Autószerelő Béla tanácstalanul áll, ilyen márkát még nem látott: Models No.35 Ford Camper.
Itt-ott kicsit plezúros, viszont meglepően jól rugózik!
Az elcsúsztatható hátsó ajtó zseniális!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csak így tovább! Úgy gondolom pontosan ezért íródnak a jobb-nál jobb post-ok! :-)! Ez az igazi elismerés, gratula Beczl kolléga!
Talán HOFI mondta anno:
"Uraim a hordó nem áll meg!"
Szép napot mindenkinek!

beczl írta...

Gratula, csak így tovább. Csak hagyjál nekem is! :-)

matchbox írta...

He-he ez tetszik:-) Nálam is így kezdődött, hogy csak matchbox. Aztán lett Hongwell, Siku, Johnny Lighting, Hotwheels, stb.

Sam. Joe írta...

Áhh, ne is mondd! A minap voltam Autómániában - vittem szórólapot a kiállításról - és ott nézett velem szembe egy Johnny Lightning Camaro egy 25-éves talapzaton. Csak azért nem hoztam el, mert most nem aktuális anyagilag, meg... Szóval a motorháztetőn olyan fura volt a fényezés, mintha a festék azt fontolgatná, hogy mozaikosan leváljon.

Névtelen írta...

Nekem 2 ilyen Ford Camperem volt (köztük egy ilyen sárga), de már mind a 2 beczl kollégánál van ;-)