2008/05/04

Matchbox MB-65 Airport Coach – UPDATE

Úgy néz ki, hogy szépen-lassan átmegyünk Matchbox haszonjármű blogba, de ki az, aki szabályozni tudja a friss beszerzéseket? Friss beszerzésem két reptéri busz, az egyik NRFB – tudom nyom nélkül ki lehetne nyitni és visszacsukni – a másik doboz nélküli, de annál szebb.

Szia Dobozos! NRFB Girobank MB-65.
Hátulja is van.
"Like a Virgin!"
Szerintem ez az egyik legszebb MB-65.

9 megjegyzés:

Ikarus 256 írta...

A piros teszveszről van? Azt hiszem ott láttam ilyent hibátlan állapotban.
De tényleg szépek.:)
Most kezdek majd egy VW T1-es beszámolót...remélem gyorsan kész lesz, mert nem lesz hosszú.

Sam. Joe írta...

Nem, a Convoy daruval együtt jöttek még. Én a hétvégén vettem két új T1-et, de a régivel akartam együtt kitenni őket majd valamikor. Mostanában ez a második olyan vadonat új Matchbox, amin látszik a felbontatlan bliszteren át, hogy dzsuvás.

Névtelen írta...

Helló! Bocsi h ide írok csak érdeklődni szeretnék h az autó kereskedő oldalon láttam a sárga autószállítót és azt kérdezném h milyen árban adod!!

Üdv Andrew

Sam. Joe írta...

Teljesen jó helyre írod! Az MC-11-re gondolsz, ugye? (Kenworth + Ford Escort + BMW 3xx) Hűha... Nem tudom árképzésben nem vagyok jó. 5000?

Névtelen írta...

Helló!!

Hááááát engem igazából csak az autószállító érdekelne ha úgy lehet :)

Sam. Joe írta...

Nos, az a helyzet, hogy ez így egyben az MC-11 Motor City playset. Nem igazán bontanám meg, hiszen így egyben egy egész.
http://matchboxmemories.blogspot.com/2008/03/convoy-premiersorozat-cy-1-car.html

Névtelen írta...

Ajja az kár :( Na mind. Még lenne egy kérdésem amit szeretnék privátban feltenni csak nemtom milyen mail címre írjak v valami! Jó lenne ha el tudnánk intézni valahogy. Amúgy semmi xtra csak kíváncsiskodnék meg véleményt kérnék valamiről és csak kimondottan Tőled :)

Névtelen írta...

Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: "NRFB – tudom nyom nélkül ki lehetne nyitni és visszacsukni" ...

Hogyan kell? :)

Mostanában kezdtem el gyűjteni, jött már 20-30 bontatlan kékdobozos matchboxom ebayről, de én bizony kibontom őket - tudván hogy ezzel csökkentem az értéküket, viszont ha ki tudnám venni - és visszatenni - őket, nyom nélkül, akkor nem barbárkodnám szét a dobozokat.

Sam. Joe írta...

Óvatosan felvágod egy éles, vékony és hosszú pengéjű késsel a dobozt a fül ragasztásánál. Ha kijátszottad magad akkor meg visszaragasztod valamilyen vékonyan felvitt papírragasztóval.