2008/04/28

Elcserélném – UPDATE

Ismét bővült a cserealap és a következő napokban még továbbiakkal is fog.

ELKELT! - Ismeretlen gyártótól származó rendőrmotor és a hozzá tartozó rendőr. (Nem összekeverendő a Matchbox MB-33-al 1977-ből, vagy 1978-ból.) Nincs vele igazán semmi baj, csak én nem vagyok motorszexuális, maradok autóbuzi, úgyhogy nem dobogtatja meg a szívem.

ELKELT! - Corgi Juniors Healer Wheeler. Ez pedig „nem az esetem” – már ha lehet egy kisautóról ilyet mondani.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ilyen Corgim van 2 darab... Egy narancssárga, meg egy szürke :)

Sam. Joe írta...

Nem szeretnél mellé egy harmadikat? 8-)

Névtelen írta...

Nem tartom én sem túl extrának... Ezek is csak a haveroktól jöttek...

Sam. Joe írta...

Ettől féltem. 8-)
Lehet, hogy kéne készíteni egy "minden idők legrútabb kisautói" összeállítást. Ezt előkelő helyre sorolom egy ilyen toplistában.

Névtelen írta...

megcsináljuk... ebből már lenne 3 darab :DDD

Névtelen írta...

Ellenben, ha már Corgi...

Ha esetleg egy ilyen a kezedbe kerül:
http://www.vatera.hu/corgi_ferrari_308_gts_65379458.html

Természetesen viszonylag jó állapotban (szélvédővel, ép tengelyekkel és nem horpadt "merevítővel), kérlek gondolj rám, mert a Magnum az egyik kedvenc sorozatom, a Corgi Ferrari 308 GTS-e pedig szinte tökéletesen formálja meg az autót, amit a nagy detektív hajtott... De lehet, hogy csinálok egy replikát a nyáron, mert van egy igencsak sérült Matchbox 308 GTB-m (a full-piros), ami jó alap lehetne, csak a műanyag alkatrészei egy kissé elhasználódtak...

Sam. Joe írta...

Rondaságok: LOL
Magnum Ferrari:
Van egy a roncsos dobozozomban, amit valaki valamilyen borzalom festékkel tök feketére pimpelt, de mindenhol ám, a szélvédőn is. Ráadásul előtte szétszedte és kitömte a belsejét gyúrmával. Gondolom azért, hogy jó gyors legyen a műanyag versenypályán - hogy törne le a keze. Szerintem sokra nem mész vele, de ha kell, akkor a tiéd.

Névtelen írta...

Ha a műanyag alkatrészei épek, akkor érdekel, mert az enyémen már elégge le vannak törve...

Sam. Joe írta...

Előtúrom, csinálok róla pár képet és elküldöm, aztán el tudod dönteni, hogy lehet-e vele valamit kezdeni. Dobnál egy e-mail-t, egy vinyóhalálba belepusztult a teljes címgyűjteményem, sajna.