2011/08/18

Bréking: Hot Wheels 3 pack

Az elmúlt héten egy kisebb túra alkalmával, amikor Tommival jártuk a boltokat egy érdekességre bukkantunk. Vagyis inkább mindjárt hatra, ugyanis a Hot Wheels által kiadott hármas csomagokra az a jellemző, hogy az adott évben futó Mainline (normál bliszteres) autókat tartalmazza. Ebben az esetben viszont sem a modellek, sem a festések nem szerepelnek a 2011-es listán. Először telefonnal csináltunk képeket, hogy utána itthon utána tudjunk nézni a katalógusokban. Pár kivétel ugyan volt, amikkel már találkozhattunk, de azok is tavaly, vagy tavalyelőtt voltak. A többiről azonban még ennyit sem tudtunk. Sem a Hot Wheels Wikia, sem a South Texas, sem a Google nem adott rá találatot. Még a T-Hunted, akik legtöbbször élen járnak az újdonságok terén, is tanácstalanok voltak - ők is megosztották az alábbi képeket.

Porsche Cayman S, Maelstorm és egy Humvee. Ezek közül egyik sem volt még.
Dodge Charger R/T, Silhouette II és Avant Garde. Ezek közül sem szerepelt egy sem az idei autók között. Bár az Avant Garde mintája stimmel, de nem volt piros alapszín.
Dodge M80, Twin mill III, Mega Duty
Ebből a Twin Mill III volt tavaly a Track Stars szériában.
Power Pistons, '99 Ford Mustang és egy fantáziaautó.
A Mustang érdekessége, hogy az 5 pakkos verziója ugyan ezt a mintát kapta, csak más színekkel.
Porsche Carrera Gt, Chapparal 2D és Chrysler Firepower.
Ebből a Carrera GT volt ilyen színben.
Turboa, Cul8R, Super Stinger
Színre ezek sem voltak.

Azzal az egy fantázia autóval nem boldogulok, de remélem, hogy elnézitek nekem. Ha ezután sem derül ki semmi róla, akkor érdemes lesz figyelni őket a boltokban. Lehet, hogy ezentúl a hármas pakkok egyedi színeket kapnak.

2 megjegyzés:

porsche írta...

A kék Cayman-t tartalmazó az kelleni fog, remélem sikerül majd levadásznom.

RÁJEN írta...

Érdekes, de én nem lelkesültem be annyira a pakkok láttán. Oké, a Cayman klassz, de a Speed Machines szériából már megvolt, ettől függetlenül valszeg kelleni fog, ha lesz külön, de nem ülök tűkön. A Hummer is megvan más festéssel, a fantáziaautók nem tetszenek, a Mustang oké, de az is megvan máshogy, szóval részemről ezek felejtősek.