2008/01/23

Matchboxon kívüliek: 2007-es Coca-Cola karácsonyi promo kamion

Karácsony környékén a Coca-Cola szokás szerint ismét elővette a kivilágított kamionok motívumát és ilyen témájú reklámokat nyomott a tévékben. Ennek kapcsán a négyes csomag kétliteres üdítőhöz az egyik szupermarket láncban, Coca-Cola festésű kamionokat adtak ajándékba. Geistwald és Ytse kolléga – ez úton is hálás köszönet nekik ezért – is meglepett egy-egy ilyen darabbal, úgyhogy itt az ideje, hogy végre felkerüljön az ajándék az oldalra!
Minőségben nem vártam sokat az üdítők mellé ajándékba adott játéktól, de el kell ismerjem, hogy egészen pofásak és a minőségük is teljesen elfogadható. Igaz, előröl nézve az amerikai mintára készült, csőrös, sleeper cab-es vontatót, olyan, mintha oldalról összelapították volna. Az első szélvédő is furán túlnyúlik az ajtókon, de oldalról kifogástalan a látvány. A gyártó ismeretlen, mindössze a vontató alvázán van egy „CHINA” felirat, és a csomagoláson Hong-Kong van megjelölve, mint származási hely. Nyolc liter kóla mellé ajándékba teljesen rendben van.
2007-es karácsonyi Coca-Cola promóció ajándék kamionja.
Az ismeretlen kínai gyártótól származó modell oldalról nagyon pofás.
Szemből azonban olyan, mintha rázáródott volna a liftajtó.
Az első szélvédő messze túlnyúlik a kabin ajtajain, attól olyan fura.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ugyan nem Matchbox, de 9000-es Saab...
Rá is licitáltam :D

http://www.vatera.hu/saab900_siku_minimal_ar_nincs_50872039.html

Sam. Joe írta...

Meghagyod ebben a színben, vagy "pimpeled" ha a tiéd lesz?

Névtelen írta...

Nem pimpelném soha, mert teljesen gyári állapotú és a legritkább színben van... De mostmár nem hiszem, hogy az enyém lesz, mert valaki túllicitált...
Este még dobok rá egy 1000-es licitet, aztán annyi...

Sam. Joe írta...

Na, azért drukkolok. Csak azért kérdeztem, mert kicsit gyászos ez a szín. Amúgy most én is Sikukra licitálok az eBay-en. Volt kettő gyerekkoromban - már nincs meg egyik sem - és szeretném őket megint.

Névtelen írta...

Milyenek voltak?

Ez a legritkább szín a Siku Saab 9000-ből... Ezen kívül van még ezüst (ami inkább krómhatású), KPM-narancssárga, fekete meg azt hiszem valamiféle zöld, meg ez a világoskék...
Remélem az 1000-esemet már nem licitálja túl az a Yorgos...

Sam. Joe írta...

Egy Opel Kadett E és egy Opel 1900 GT.

Névtelen írta...

"E" Kadett nem lehetett, mert az a csepp, amit a Siku nem csinált, úgyhogy az bizony "D" és kocka... Nekem van egy fehér, csak le van törve róla a csomagtértető hátulja, egyébként az apró pontkopásoktól eltekintve nincs rossz állapotban... Megpróbálom majd megreparálni.

Nyerésre állsz a licittel?

Sam. Joe írta...

Persze hogy nem az, én írtam hülyeséget. Merthogy Opel Rekord kupé. De mindig ez van, ha több dolgot csinálok egyszerre. Most még nyerésben, de van hátra még hat nap. Szóval bármi lehet.