2012/07/10

Matchbox MB-26 Honda Civic Type-R - UPDATE

A 2006-os Honda Civic-ről már bővebben beszámoltam a piros és az ezüst Matchbox kapcsán, amit itt olvashattok. A mostani post apropóját az adja, hogy sikerült a felhozatalból két újabb variációt begyűjtenem. Igaz, már korábban letisztáztam magamban, hogy a piros és az ezüst elég, de egy Type-R fehérben az igazi, ha meg már az jön pittlarentől, akkor miért ne jöjjön a 2008-as sárga is. Az első két év négy színvariánsa így már a birtokomban van, amik jószerivel teljesen egyforma kivitelűek. A különbség csak annyi, hogy a premier darabon még nincs Civic és Type-R felirat, valamint a sárgának szürkék a felnijei.

 Egy Type-R fehérben az igazi
 A kipufogó lemaradt az extra festésből
Jól feldobja sárga színt ez a szürke felni

6 megjegyzés:

Tommi írta...

Ha hazaértem, megnézem ezt a "piroson nincs Civic és Type-R felirat" dolgot, ugyanis emlékeim szerint van.

Névtelen írta...

Ezeket az új kocsikat nemigazán tudom megkedvelni, éspedig azért, mert egyformák és nincs semmi izgalmas, vagy egyedi bennük. Ha messzebbről nézzük őket tök egyformák, pár apró egyedi dizájnelem (hűtő, kilincs, szellőzőrostély, kötény stb.) nem változtat ezen.
Persze ha valakinek tetszenek ok, meg ugye akadnak kivételek is, de 10-20 év múlva senkinek nem fognak ezek a kocsik különösebben hiányozni, szemben a most 10-20-30 éves autókkal.

Andrew0807 írta...

Én pont azért szerettem, mert a többi autóhoz képest nagyon más volt. Amúgy az Mb verzióból az ezüst a legjobb szerintem. A fehér mondjuk mér nincs meg.

Dancergee írta...

Nekem tetszik ez az autó. Épp most szerváltam egy fehéret..

Annyiban különbözik a Tiédtől, hogy van az oldalán néhány csík...

Unknown írta...

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy hogy lehet eme gyöngyszemet beszerezni, régóta keresem kutatom, de sehol nem találom értékesítve! :/
Előre is köszönöm a segítséget!

Sam. Joe írta...

2008/2009-es kiadások, úgyhogy eBay.