2014/07/09

Welly csomagolások

Azt hiszem, hogy a teljes stáb nevében kijelenthetem: Nem vagyunk dobozhalmozók. Vannak akiknek a csomagolás megléte és tökéletessége fontos, ezzel szemben mi inkább kisautókat gyűjtünk és nem dobozokat. Persze, mi is lelkesedünk például a látványos, szép grafikájú klasszikus Matchbox csomagolásokért, mint mondjuk ez, vagy ez. Egyszerűen csak nem tartjuk őket annyira fontosnak, hogy áldozzunk egy rakat pénzt pluszban a meglétükért.

Éppen ezért vállalom, hogy a mai post a fentiek miatt fura lesz tőlünk, de rácsodálkoztam, hogy egy időben, ugyanazon a helyen - gyakran ugyanazzal a tartalommal -, ugyanazon az áron, a Welly kisautók háromféle csomagolásban is kaphatóak. Szóval a mondanivaló röviden összefoglalva annyi, hogy: "Jé!"

Nem a legjobb minőségű kép, ami megjelent ezen az oldalon - elnézést érte -, de a rendelkezésemre álló eszközökkel, csak így tudtam megoldani, hogy ne legyen rajta a fél lakás mint tükröződés és a legkevésbé csillanjon be ami be tud csillanni. Háromféle csomagolás, de a tartalom azonos: Welly kisautók. Nyilván nem vettem meg csak a csomagolások bemutatásának kedvéért ugyanazt a járgányt háromszor, de megoldható lett volna.

Nincsenek megjegyzések: