2023/06/07

Matchbox MB-31 BMW 5-series UPDATE

Sokan minden idők legjobb ötösének tartják az E34-es BMW-t. Az autószexuálisok körében változatlanul népszerű autó, annak ellenére hogy bizonyos urak mindent megtettek annak érdekében hogy lelakják az imidzsét. Ezért sem értem, hogy a Matchbox miért tartotta csak ennyire rövid ideig a kínálatában ezt az egészen kitűnő öntvényt.

A vicces az, hogy pont a legritkább verziót sikerült belőle beszereznem elsőnek. Az arról szóló postban hevenyészet típusismertetőt is találtok – ezt fejelném meg az 1998-as, Ronin című film üldözési jelenetével, amiben egy E34 főszerepel – és a Matchbox verziókra is kitérek. Ahhoz a posthoz képest később beszereztem egyet a versenyfestésű változatok közül mutatóba, de a másik két ilyen verziót nem tervezem, mert egyszerűen nem tetszenek.


Amit ebben a postban láthattok, az az 1989-1990-es premierverzió. Ehhez képest létezik még egy fekete változat belőle, ami 1998-ban volt a Premiere Collection-ben. Ezen minden világítótest ki van festve és a beltér is, de a Premiere szokásos, krómozott, gumiabroncsos kerekeit kapta meg, ami nagyon rosszul áll rajta. Remek példája annak, hogy a kevesebb néha több, az 8-dot wheel ezen is nagyon jól mutat.

Volna még hely itt festéknek, de így se rossz!

Valamelyest meglepő, hogy a jobbkormányos verziót készítették el.
 
8-dot kerekek. Igen!

Klassz a kérmszínű beltér, de sajnos az enyémbe rosszul van beillesztve, ezért csálén áll. Igen, az ajtók nyithatóak. #regenmindenjobbvolt

Ide viszont nagyon kéne még festék!

Nem merem megpróbálni visszanyomni a helyére, mert félek, hogy eltöröm. A kormány nem pizza! #regenmindenjobbvolt

Az első dobozos ötösöm.

A gyakran egészen fantasztikus grafikákkal ékesített dobozok után ezeket az "ablakosakat" szeretem a legjobban.

Mennyire jó már, hogy hátul is volt rajtuk ablak?
#regenmindenjobbvolt

Nincsenek megjegyzések: