2013/10/24

Living on (Hot Wheels) Video IV.

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban porsche kolléga már írt a Hot Wheels, Streex nevű termékéről. Akkor ő linkelt egy német nyelvű reklámot, David Hasselhoff főszereplésével, ami elég magas pontszámot ér magában is a büntetőskálán. DE! Álmomban nem gondoltam volna, hogy ugyanez a reklám előfordult valaha is MAGYAR televízióban! David Hasselhoff magyar hangja Forgács Péter!



De most egészen komolyan! Mekkora kutyaütőnek kell lenni ahhoz, hogy valaki a Hot Wheels-t "Tűzkeréknek" fordítsa le? Illetve mekkora kutyaütőnek kell lennie valakinek annál a cégnél, aki forgalmazza ezeket a termékeket itthon, hogy elfogadja ezt a fordítást?! Mattel Magyarország, Emese, KÖSZÖNJÜK!

1 megjegyzés:

Trolleybus írta...

Én emlékszem rá a tévéből, mert akkor már nagyban ment a Knight Rider idehaza, de nem Hasselhoff iránti rajongásból: ez még egész rendben van a mostani Kinder tejszelet, az SZTK-szemüveges laza csokitojás, és Paula, a boci című förmedvényekhez képest, amiknek a kitalálója minimum életfogytiglani gályarabságot érdemelne az Antarktisz körül, hogy megóvjuk az emberiséget tőle. "David" és Pocak így már szerintem egész rendben vannak (nekem amúgy bejött Pocak, vállalom, ez van).