2023/11/12

Majorette Volvo FMX Skip

A Majorette eddig, a 2021-es bevezetésük óta megjelent háromtengelyes teherautói közül ez a harmadik, és egyben úgy az utolsó, hogy a „hagyd a legjobbat a legvégére” elv mentén önkényesen ezt hagytam utoljára. Az első a betonkeverő volt, a második a dömper. A típusismertetőt is meglelitek az előzményekben, de mivel elég kevés mondanivalóm maradt, stratégiailag itt sütném el a Volvo FMX termékkatalógust.
















Visszatérve a játékszerhez: Hogy miért a sittszállító konténeres verziót tartom a legjobbnak? Nos, mert szerintem ezzel lehet a legtöbb mindent csinálni! A konténer felvehető-letehető, levehető (elhagyható), a pőrén maradt platón pedig különböző dolgokat lehet szállítani.

Becs szó nem fizet nekem a Majorette, de ami jó az jó, nem fogok fukarkodni a dicsérettel! Ezzel a beetetést az FMX teherautó verziókat letudtuk, következhetnek az én szívemnek sokkal kedvesebb, nyergesvontató kivitelek!

Gyönyörűen részletes, a festés remek és nagyon jól titkolja, hogy bizony-bizony oszlopot szállít ám ő is!

A jelenleg Magyarországon újként, a "3-hüvelykes méretarányban", játékboltban megvásárolható teherautó játékautók közül messze a Majorette-et tartom a legjobbnak minőségben és ár-érték arányban is.

Megérkeztünk!

Megkezdtük a lerakodást. Igen! Képes félúton úgy maradni és nem lefittyedni. Félelmetes, hogy hol tart már a tudomány!

Lerakodtunk!

Lerakodás után a plató bárminek a szállítására is alkalmas.

A konténer ismét felrakodva. Ööö... Csak nekem tűnik úgy, mintha a vonóhorog azt a bizonyos, nemzetközi kézjelet mutatná?

És még a kormánykereke sem csak egy pizza!

NRFB.

Nincsenek megjegyzések: