2012/09/02

MB-56 1963 Cadillac Ambulance

„Az enyém lesz, oh yes, az enyém lesz!” mondogattam, mint Wayne az ő világában, s lőn! Végül a gyűjteményemben tudhatom az 1963-as Cadillac mentő, 2009-es, csak az amerikai piacon forgalmazott premierváltozatát is. Az egy évvel későbbi, hasonlóképp amerikai kiadás már megvolt, és ez az a post, ahonnan érdemes visszakattintgatni a kockázatok és mellékhatások tekintetében a többi változatért. Tulajdonképpen ez egy „update” post is lehetne, de nem az, mert egyrészt pont fordított időrendi sorrendben jelentek meg itt a blogon az ugyanarra az öntvényre épülő Caddy mentők, másrészt mert változtak a számozásaik is.

 Úgy vagyok ezzel a krómheggyel az elején, mint kábszeres lehet az anyaggal. Milyen lehet egy ilyen élőben?
 Meggugliztam a Gene Mercy Hospitalt, de nem találtam nyomát, hogy létezne ilyen kórház. A festés egyszerű, de szerintem pont ettől telitalálat. A kevesebb igenis több!
 A cici a tetőn a szélvédő anyagából van, ezért ilyen meghatározhatatlan színű, de ha már a festés piros, akkor hátul kaptak piros kiemelést a hátra világító megkülönböztető jelzések. Dicséretes! A rendszám egészen egyértelmű, hogy minek a rövidítése.

4 megjegyzés:

Tommi írta...

Valami kórházsorozatban volt "Gene Mercy" a kórház neve, emlékeim szerint.

Sam. Joe írta...

IMDB sem dobott ki rá találatot. Mercy van dögivel, de az nem csoda.

Tommi írta...

http://en.wikipedia.org/wiki/Grey%27s_Anatomy - Innen rémlett, de mint a link alatt olvasható, Grace Mercy Hospital.

Névtelen írta...

Az a Grace Klinika c. sorozat.

Boltból csak a "tetoválószalonos" darabot szereztem be (mivel csak azt és annak nem kevésbé elfuserált újabb változatát lehet(ett) így kapni), ez és a Lesney Editionos darabra is ismerősök révén sikerült nekem is szert tennem. Kicsit bosszantó, de fő, hogy lehet kapni, és manapság ha már minden kötél szakad is, ott van Ebay Béla játékboltja.:)