2011/10/09

Matchbox MB-46 Ford F-100

Eddig többnyire csak beszélgettünk arról, hogy egyre feltűnőbb fényezéssel és dekorációkkal fogják elkészíteni a jövő Matchboxait. A minap sikerült az egyik ilyet beszereznem, mégpedig a Ford F-100-as képében - a Panel Delivery megnevezés immáron lemaradt a blisterről. Ha már a blisternél tartok, az is feltűnt, hogy mekkora a kisautó és grafikájának zöld színe között fennálló árnyalatbeli különbség. Az autó igencsak élénk árnyalatú, zöld színű matt fényezést kapott, ráadásul egy igencsak attraktív dekorációt is rápingáltak. Az egész úgy fest, mint ha a Black Panther energiaital reklámautója lenne, egy ilyen autó pedig akkor jó, ha felfigyelnek rá az emberek. Az egészet megkoronázandó egy az amúgy nagyon jól sikerült kerekeket pakoltak alá, csak az a gond, hogy stílusában nem illik ehhez autóhoz, ráadásul még arany színű is. Összességében végül is szerintem nem annyira rossz ez a kivitel, mondjuk nem is a legszebbek közé sorolnám, szódával elmegy kategória. Az viszont sajnálom, hogy most nem az autóhoz illő festéssel látták el, mint korábban.

Elég kirívó lett a fényezés
Látványos dekoráció
Hátul szokás szerint semmi festés
Matchbox MB-46 Ford F-100
Elég nagy a hasonlóság

8 megjegyzés:

pittlaren írta...

Nagyon tetszik, felírom a beszerzendők közé. Remek, hogy a bliszter tipográfiája az aktuális autót mutatja, egyre többször kerít hatalmába a "kár kibontani" érzés...

Sam. Joe írta...

Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Nekem talán már túl csicsás, hagytam is már ott boltban.

Andrew0807 írta...

Szerintem ocsmány! :S

Berber Conan írta...

nthis color is wonderful.

Tommi írta...

A kerekek kellenének, ha éppen egy Subarut kusztomizélnék. :-D

RÁJEN írta...

Nem jön be ez a festés nekem, de maga az autó sem, olyan bumfordi. HW-ben megvan, az sem tecc. Nem is tudom, miért van meg akkor... Megint kéne szelektálnom egy sort???

Sam. Joe írta...

Igeeeeen! Szelektálj!!! Az nekünk mindig jó!!! JEEEE! ;-)

dancergee írta...

Maga az autó nem nagyon tetszik, de a felirat az pazar. Egyébként ez egy finom energiaital. Volt. '90-es évekeben ment ezzel a dizájnnal.