2011/08/13

Átalakítás: Matchbox GMC Wrecker

Egyik nagy kedvencem a Matchbox kínálatában található GMC Wrecker - egy kis érdekesség róla. Már egy ideje terveztem, hogy csinálok belőle egy egyedi darabot magamnak - a donor már meg is van hozzá -, de eleddig még nem jutottam el a munkálatokig. Nem úgy, mint Templair kolléga, aki a napokban meglepett egy szépen "kásztümizált" darabbal, személyemre szabva. A személyre szabás a matricázásban rejlik, ugyanis egy Porsche szerviz szolgálati autóját alkotta meg nekem. A kétszínű fényezés nagyon el lett találva, a kék szín ráadásul hasonlít is a Porsche egyik gyári színkódjára. A fényezés alól a fekete alváz sem menekülhetett, aminek szintén nem ártott a színcsere. A gyári kerekek egy frissebb kiadásúra cserélődtek, amik kellőképpen kitöltik a kerékjáratokat és optikailag adnak egy kis plusz masszivitást a megjelenésnek. Nekem nagyon tetszik a végeredmény, megint sikerült egy szépséget összehoznia a gyűjteményembe.

Munkában az új céges verda
Jó lett a színösszeállítás, a felni is passzol a GMC-hez
Hátulról már látszik a hovatartozása
Az embléma nagyon találó lett

5 megjegyzés:

pittlaren írta...

Ó, ez nagyon szép lett! A felni (Jeep, ugye?) pedig egyenesen telitalálat!

somytomy írta...

Itenem, de szép! A feliratozást hogy csinálta?

Névtelen írta...

A felni valóban Jeep, a matricát pedig én szerkesztettem (szakmába vág ;) ). Makett matrica jobb lett volna, de jelenleg nincs hozzá nyomtatóm.
Örülök ha tetszik :)!

Templair

zero-eco86 írta...

Szerbusz!
Nagyon jó lett a festés és a szín összeállítás is. Szeretném tőled megkérdezni hogy:
nekem lenne egy le strapált Majorette Porsche 924-esem. Szeretnék rá új színt, és a kerekekre is ráférne egy csere. Érdekelne hogy elvállalnád-e? Persze nem ingyen. Válaszod köszönöm.

RÁJEN írta...

Szép munka! Tegnap megnéztem a Drive Angry című filmet, abban is volt valami ilyesmi. De persze nem Porschés :)