2022/05/15

Matchbox SuperKings K-10 Bedford Car Transporter – UPDATE

Ijesztően régen, 13 évvel ezelőtt írtam erről a SuperKings szerelvényről, amit Gyuri barátomtól kaptam ajándékba. Idén márciusban lepett meg A KÉZ – egyesek szerint amikor ezeket a sorokat írom éppen játszik a gyermekével és már 1857 alkalommal látta a Verdákat – az ő gyerekkori példányai közül egy kupac SuperKings tehergépjárművel. Az ő példányának már nem volt meg a félpótkocsija, de még így is minőségi előrelépést jelentett az enyémhez képest, hiszen megvan a légterelője a tetőn – az első dolog ami el szokott tűnni ezekről –, az oldalsó matricái – a harmadik dolog ami el szokott tűnni ezekről. Viszont ennek is hiányzik az a műanyag alkatrésze, ami a fülke mögött van és félpóthoz futó csöveket imitálja – a második dolog, ami el szokott tűnni ezekről. A KÉZ állítja, hogy amúgy ez megvan neki valahol és ha belebotlik, akkor elküldi, szóval még az is lehet, hogy idővel dob a szerelvény egy Christine-t és némi segítséggel regenerálja önmagát.

Ez úton is hálás köszi!

Itt már látszik is a lényeg, hogy mi az, amiben ez több, mint a másik, szintén gyermekkori készletből ajándékba hozzám került példány.

Megvan a légterelője és a matricák az oldalán!

Még az is lehet, hogy megkerül a félpótkocsihoz futó kábelbindzsula alkatrész is!

Két, gyermekkori példányból összepasszintva - mindkettőt ajándékba kaptam és hálás vagyok érte.

A pillanat, amikor rájössz, hogy amit kitaláltál, hogy hogyan fogod vitrinbe tenni, nem jön össze. A platókon - vagy milye is van egy ilyennek - nem azonos hosszúságúak a helyek, nem fér fel három, illetve két, jobbára egyforma Siku Audi 200-as.

Nincsenek megjegyzések: