2014/09/08

Matchboxon kívüliek: Majorette Renault Master

Az újkori Majorette-ben azt szeretem, hogy olyan autókat mintáznak meg, amikkel nap mint nap találkozunk az utcán. Bár azt már tisztáztuk korábban, hogy ez a Majorette már nem az a Majorette, de az a jó szokásuk megmaradt, hogy Európában néznek körül először téma után. Olyan után is, ami csak a vanitiszes betegek képzeletét mozgatja meg.

Mester
Mai postunk tárgya a Renault Master harmadik generációja, ami 2010 óta van a piacon. Ugyanezt a holmit Opel/Vauxhall Movano és Nissan NV400 néven is mérik. Mint minden modern kisáruszállító, ez is millió és egy kivitelben hozzáférhető, de mivel teljességében aktuális járműről van szó, minden további műszaki információért tessenek kedvesek lenni felkeresni a gyártó cég oldalát, vagy elolvasni a TotalCar tesztjét.

Renault Master reklám. Portugálnak gondolom, de közel sem biztos.

Téglatest
Alapvetően nagyon elégedett vagyok ezzel a kis gyösszel, mert nagyon csinos, részletes remekül kidolgozott, nem spóroltak az apró részletek festékkel kiemelésén, de... Szóval mint játékszer meglehetősen unalmas. Pontosan tudom, hogy a „védjük meg a kölyköket maguktól” szabályok sokszor gúzsba kötik a gyártók kreativitását, de mennyivel izgalmasabb lenne ha nyitható lenne a raktere és pakolni lehetne bele mindenfélét!

Vanitiszeseknek kötelező!

 Részletes elől,...
 ...meg oldalt is.
 Meglepő módon szimmetrikus, mindkét oldalt tolóajtaja van. Nem elképzelhetetlen, csak nem gyakori.
 Egyetlen bajom vele, hogy semmije sem nyitható és hát így elég unalmas játékszer.
 "Street Cars" ami azt jelenti, hogy villamosok.

Nincsenek megjegyzések: