2014/02/28

Matchbox 2010 Camping Adventure 5-pack 1999 Chevrolet Silverado

Pporsche tehet az egészről! Volt ez a post itt – és nem Post It, hihihi – és ebből kifolyólag a kisautógyűjtő akit korábban Porschénak hívtak azt gondolta, hogy nekem égetően szükségem van arra a kisautóra, amit egy 2010-es ötös pakkból ő már nem tartott megtartásra érdemesnek. A vicces az, hogy a Matchboxos Silverado felhozatalból ezzel nekem megvan a három legpofásabb.

Újabb Chevy Silverado reklám, mert különben röstelleném, hogy milyen rövid ez a post.

 A járművel kapcsolatban semmi újdonságot nem tudok elmesélni, viszont újabb szereplő debütál a Matchbox Memories szappanoperában: Hegyomlás Grossberger a Dutyi Diliből.
 Teljesítményfokozó dekorcsíkok az oldalán. És ez egy a három legpofásabb Matchbox közül ebből a típusból.
Amerikai, teljesen piros hátsó világítótest, féklámpával és indexszel.

4 megjegyzés:

RÁJEN írta...

Ez a sportos csávó miből van, grínlájtból?

Sam. Joe írta...

Igen. Meg az előzőek is. Még kettő van, aki nem szerepelt itt, de ami késik az a vonat.

pittlaren írta...

A bilikék nem tetszik, egyértelműen ez a szebb.

A GreenLight figurás szett nálam is tervben van, bár valódi létjogosultsága csak akkor lenne, ha lenne valami vagány hátterem is.

Trolleybus írta...

A premiermodell "bigfootosított" kerekekkel van meg, az egész pofás lett, de a többit keréktől függetlenül nem voltak képesek normál civil fényezéssel kiadni, hanem mindenféle parkőrös meg építkezős cicomába bujtatták (mondjuk a premiermodell sem civil, de legalább ízléses), örvendetes, hogy most már van civil változat is, még ha csomagban is.