2008/06/25

Matchboxon kívüliek: Corgi Juniors Mercedes-Benz 240D (W115) UPDATE!

Sohasem bocsátom meg a Matchboxnak, hogy kihagyták a klasszikus állólámpás Mercit a kínálatból, ezért a Corgi Juniors W115-ösével vigasztalódtam. Viszont időközben kibővült a készlet, szert tettem a „civil” és a taxi változatra is.

A taxi verzió nem tagadhatja le a közös alapokat a rendőrségi verzióval. A szabadjelző feliratának a megoldása nem is lehetne primitívebb: az üreges műanyagban egy darab papundekli van, „TAXI” felirattal. Úgy kéne a helyén maradnia, hogy az első ülések mögött és a hátsó ülések előtt a gravitáció tartja a helyén a téglalap alakú papírdarabot. Igen, az utastér közepén van egy darab papír! Borzasztó primitív, ez van. Ráadásul az enyém valamikor párát kaphatott, mert a papír kicsit elfáradt és csálén áll.

A „civil” változatok azonban kifogástalanok! Ebből rögvest sikerült három különböző árnyalatút is megkaparintani, kettőt a netről, egyet pedig TRf gyerekkori gyűjteményéből.

Remek darabok!

Remekül eltalált, kifejezetten Németországra jellemző taxiszín.
Így talán nem is látszik annyira, hogy mennyire béna a szabadjelzőben a papír.
Három civil verzió, három árnyalatban. TRf, kitalálod, melyiket kaptam tőled?
A teljes készlet.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

A jobb oldalit.

Sam. Joe írta...

És tudja és tudja és tudja! 8-)

AndrewBoy írta...

Én is szeretnék ilye spanokat h nekem adják az autócskákat :D Amúgy visszatérve a Magyar autóimra: még Sikum is van

Sam. Joe írta...

Bocsánat, itt kérem csereüzletről volt szó! De ha annyi forintom lenne folyton a zsebemben, ahány Matchboxot nekem már ígértek "csak úgy" akkor nem sírna a szám.

Névtelen írta...

Egy hétig vagyok távol, és ilyenkor jönnek ám az update-ek... Irigyellek a mercik miatt...