2009/05/17

Hot Wheels vs. Matchbox

A Rhode Island Hot Wheels Club tiszteletreméltó elmebetegei nem csak dédelgetik a modelljeiket, mint én, hanem versenyeztetni is szokták őket. (Majd meglátjátok a videón, nem **arral gurítanak.) Mostanában az borzolta az idegeiket, hogy az 50 láb (kb. 15 méter) hosszú pályájukon egy Matchbox Laser Wheels Datsun 280 ZX Turbo tönkre alázta az összes széria kisautót, beleértve a Hot Wheels-eket. Ezért versenyt hirdettek a gyűjtők között, hogy küldjenek olyan széria autókat, ami legyőzi a Matchboxot.



Úgy fest, hogy egy 1970-es kiadású, Hot Wheels Sidekick Redline „személyében” végre riválisra talált a Matchbox. A verseny náluk három futamból áll, az elsőt nyeri a Sidekick, a második a Datsuné, a harmadikban ismét a Sidekick nyer. A dolog érdekessége, hogy ugyan ebben a versenyben a Sidekick nyert a Datsunnal szemben, a pálya leggyorsabb idejét még mindig a Matchbox tartja.


El kéne egyszer menni hozzájuk és megnézni egy ilyen bulit, nem?

9 megjegyzés:

Tommi írta...

Ez kemény!

Kiskoromban mi is csináltunk ilyen lesiklófutamokat. Érdekes módon nálunk egy Majorette Golf tartotta a pályarekordot. Illetve nem találtunk olyan kisautót, ami legyőzte volna. :)

Andrew0807 írta...

Ezt én is megnézném.

Ikarus 256 írta...

Ez nagyon állat!!! :-D
Nekem is van egy ilyen Datsunom, csak a "küllős" Superfast kerekekkel, és az is nagyon jól gurul.
Mikor indulunk a versenyre? :-D

Ikarus 256 írta...

Megnéztem még kétszer... CSALÁS!!! A bal oldali pálya gyorsabb, ezért mindig az nyer, aki azon az oldalon megy. A Hot Wheels pedig kétszer mehetett ott, a Matchbox meg csak egyszer. 100 gurítást kérek, folyamatos cserével!

matchbox írta...

Mikor indulunk?:-)
Egyébként a matchbox összejöveteleken is szokott lenni verseny.

porsche írta...

Nem egyszerű az az időmérő...

Névtelen írta...

Én benne vagyok :-D

Sam. Joe írta...

Érdekes, nekem sohasem volt pályám, teljesen kimaradt nekem az egész.

Zsizso írta...

Mehetünk!